Huis van Rie doet mee aan de kunstroute van de Verbeelding

kunstroute De verbeelding 2017 bij Huis van Rie

Op zaterdag 23 en zondag 24 september organiseert Stichting De Verbeelding weer een ontdekkingstocht langs kunst en cultuur in onder andere de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Huis van Rie is één van de expositie locaties in Nootdorp. Er hangt immers al de nodige kunst, maar deze worden voor het weekend aangevuld met de schilderijen van Paul Bartels en Ilonka Zengerink. Deze worden in de verschillende ruimtes van Huis van Rie getoond. Kom de schilderijen bekijken tussen 11.00 – 17.00 uur.

Zowel voor jong en oud is er de mogelijkheid om een workshop plateel schilderen te volgen bij Paul Bartels. Loop binnen en geniet van de gastvrijheid van Huis van Rie, waar de koffie altijd voor je klaarstaat!

Per fiets of bus
Twee dagen lang exposeren kunstenaars op de mooiste locaties binnen de gemeente. Tussen de kunst vinden optredens plaats op het gebied van zang, muziek, dans, verhalen, gedichten of theater; door kinderen of volwassenen. Er komt een fietsroute langs de verschillende locaties en er rijdt een bus rond voor degenen die minder goed ter been zijn. Het Raadhuisplein in Pijnacker blijft de centrale locatie. Hier komt een gezellige creamarkt, die wordt opgevrolijkt met muziek en terrassen.

Bekijk het hele programma op de website van de Verbeelding.

Dit vind je misschien ook leuk...