Dit is Mechaliena

Mecheliena zet zich in om onder andere onze oudere en vergeetachtige medemens een gezellige en veilige dag te verzorgen.
Tijdens het opgroeien stond de deur bij haar ouders thuis altijd open voor mensen die moeilijkheden ondervonden en heeft ze altijd meegekregen dat het belangrijk is je naasten te helpen. Hierdoor kan ze zich nu helemaal vinden in het gedachtegoed van moeder Rie en die goed uitdragen.

Door haar studie Pedagogische Wetenschappen (opvoedingsleer) is ze in staat en gemotiveerd om mensen met gedragsproblemen binnen een groep toch te laten functioneren. Ze kijkt naar wat hun mogelijkheden zijn.
Op dinsdag en vrijdag zal ze naast het voeren van een goed gesprek, ook mensen begeleiden bij hun (dagelijkse) activiteiten. Bijvoorbeeld door de krant voor te lezen, spelletjes op alle niveaus te spelen en volgorde van handelen te benoemen zodat men toch zelf een activiteit kan blijven doen.

Door mijn ervaringsdeskundigheid ben ik in staat om een gesprek de diepere betekenis te geven, omdat ik weet wat het betekent om lichaamsfuncties te verliezen.

Mecheliena bij Huis van Rie

Dit vind je misschien ook leuk...