Column – Ontluikende bloemen –

Ontluikende bloemen column door Nathalie Huis van Rie

Column door Nathalie

Met de komst van het nieuwe jaar kijken we bij Huis van Rie graag vooruit. Alle terugblikken hebben we tijdens het kerstdiner met elkaar gedeeld.

Tijd voor een frisse start. Vol goede zin en nieuwe energie het jaar inluiden. Het derde levensjaar van Huis van Rie staat in het teken van groei en bloei. We groeien gestaag en mogen weer nieuwe gasten verwelkomen. Met deze gasten gaan we samen op zoek naar ieders wensen. Eerst wennen aan alle reuring in Huis van Rie en je gewoon thuis voelen. Dat lukt meestal best snel. Daarna komen nieuwe gasten snel tot bloei. Voelen zich veilig en vertrouwd en bewandelen de weg, waar ze zich prettig bij voelen. Dat is altijd een prachtige ontwikkeling.
Blije bloembollen bij Huis van Rie

Een letterlijke vorm van groei en bloei, wordt nu vormgegeven door de activiteit ” blije bollen”. Zelf
bloembakjes maken van papiermaché en deze vullen met prachtige bloembollen. Straks heeft iedere gast een fraai lente bloemetje thuis staan. Dat groeit en bloeit
ook met liefde en aandacht. En zo zien wij dat ook terug bij onze gasten.

Zelf groeien we ook. Dagelijks blijft de begeleiding leren en ontwikkelen. We leren van elkaar en onze gasten. Zo bloeien wij steeds verder tot de begeleiders die wij willen zijn. Vol liefde en aandacht. Dat is voor ieder mens zowat een levensbehoefte. En daar willen we bij Huis van Rie graag ons aandeel in hebben.
Momenteel bevinden we ons in een periode van groei. Huis van Rie staat in de knop en al veel bloemen zijn uitgekomen. En meer bloemen zullen nog ontluiken. Die krachtig en zelfverzekerd kan zijn. Klaar voor de toekomst. We hebben veel zin in weer een prachtig jaar!

Dit vind je misschien ook leuk...