Ren, wandel of step mee in een kerstpak en steun Huis van Rie

Zondag 18 december lopen, rijden of rennen er honderden kerstmannen om 15.00 uur door de straten van Pijnacker, startende bij het Raadhuisplein. De kerstmannen zijn niet verdwaald, maar steunen het Huis van Rie en de Nier Stichting met deze 3 km “run”. Voor €10 euro krijg je een kerstman pak en een middag vol saamhorigheid.

Dansend door de kamer

santarun2016 voor Huis van Rie

Bekijk het hele programma rondom de Santa Run op de site van Rotary Pijnacker Nootdorp

Zoals gezegd gaat de opbrengst van de Santa fun run onder andere naar Huis van Rie. Met de opbrengst worden de activiteiten voor bezoekers van het dagbestedingcentrum en buurthuis uitgebreid.

In de huidige fitness en filmzaal ontbreekt nog een goede muziekinstallatie. Muziek tijdens het half uur bewegen of yoga geeft veel meerwaarde aan deze activiteit. Ook het kijken van een film of muziekoptreden kan eigenlijk niet zonder goede geluidsboxen. Daarom is Huis van Rie enorm vereerd met de keuze van Rotary Pijnacker-Nootdorp als “goed doel”.

“Elke euro van deze donatie komt ten goede aan de bezoeker, eigenlijk zoals we met alle inkomsten doen. Er blijft niks aan de strijkstok hangen.”, aldus Lidy Veldhuizen-Van Zanten.

Doe ook mee aan de Rotary Santa run 2016

Je kunt je nog opgeven met je bedrijf, vriendenclub of familie of gewoon alleen via de pagina van Rotary Pijnacker – Nootdorp.

Laat je vrienden weten dat je meedoet aan de Rotary Santa run en like het event op Facebook!

Kom alvast in de stemming met het Santa run filmpje

Dit vind je misschien ook leuk...