Hulpmiddelencentrum bedankt voor de rolstoelen donatie!

Hulpmiddelencentrum doneert rolstoelen

Foto door: Pijnacker-Nootdorp TV Dennis Kriek, Manager WMO van hulpmiddelencentrum

Al enige tijd was Huis van Rie op zoek naar rolstoelen om met hun bezoekers te kunnen wandelen bij mooi weer. Diverse oproepen hadden tot op heden niets opgeleverd. Op 20 april mochten we namens Hulpmiddelencentrum (voorheen Jens Revalidatietechniek) uit Rotterdam drie rolstoelen ter donatie in ontvangst nemen! Hulpmiddelencentrum is de vaste leverancier voor hulpmiddelen in de gemeente Pijnacker – Nootdorp.

Huis van Rie is een centrum voor dagbesteding in Nootdorp waar aandacht en mensen centraal staan. Huis van Rie wordt bezocht door mensen met een lichamelijke, verstandelijke, meervoudige of sociaalpsychiatrische beperking, maar ook mensen met NAH en dementie, en door hun mantelzorgers. Donaties zijn altijd welkom en een mooi extraatje voor de bezoekers.

Oproep media

Na een oproep in de media is Jeroen den Harder met de oproep aan de slag gegaan. Jeroen heeft een uitgebreid netwerk in de revalidatie branche en informeerde bij Dennis Kriek (Manager WMO bij hulpmiddelencentrum). Jeroen heeft Dennis en verteld over Huis van Rie. Hierdoor werd ook Dennis enthousiast over Huis van Rie en wilde graag meewerken, hij regelde binnen hulpmiddelencentrum dat er drie rolstoelen beschikbaar werden gesteld en op 20 april mocht Jeroen deze in ontvangst nemen en afleveren bij Huis van Rie.

Rolstoel donatie door hulpmiddelencentrum

Foto door: Pijnacker-Nootdorp TV

Dankbaar

De medewerksters zijn ontzettend blij en dankbaar met dit gebaar, nu kunnen ze met het mooie weer met hun bezoekers gaan wandelen. Namens Huis van Rie willen wij dan ook Dennis Kriek en Hulpmiddelencentrum bedanken voor hun donatie!

Artikel geschreven door: Pijnacker-Nootdorp TV

Dit vind je misschien ook leuk...