Filmpje: Sinterklaas had speciale verrassing voor Huis van Rie

Sinterklaas had speciale verrassing voor Huis van Rie

Sinterklaas wordt ieder jaar uitgebreid gevierd bij Huis van Rie. Dit jaar had het Sinterklaasgenootschap een extra groot cadeau bij zich, dat iedereen verraste.

De geur van pepernoten en verse koffie bracht Sinterklaas naar Huis van Rie op 4 december. Met muzikale ondersteuning van Kees Balm op accordeon en het voorzichtig meezingen van de kinderen van Keiki Holo Holo werd het Sinterklaasgenootschap hartelijk ontvangen.

“Het is heerlijk om de interactie tussen jong en oud te zien, ik zie onze bezoekers enorm genieten”, zegt Lydia Rullens, initiatiefneemster van Huis van Rie. “Het was dan ook een grote verrassing dat Sinterklaas dit jaar Huis van Rie als sponsordoel gekozen heeft.” Al jaren gaat het Sinterklaasgenootschap in de twee weken voor 5 december bij verschillende bedrijven langs om geld op te halen voor het goede doel en komt ook bij Huis van Rie langs.

Lydia verteld: “We waren aan het sparen voor een Beleef TV, nadat we deze een week geleend hadden waren we verkocht. Je kan namelijk veel met het scherm, het is interactief zoals een tablet, maar dan een stuk groter. Naast het laten zien van oude films of videoclips kun je het scherm ook plat neerleggen. Dan is het bijvoorbeeld een puzzeltafel of er komen bloemetjes tevoorschijn die de bezoekers moeten aanraken om ze te laten verdwijnen. Het is een enorm veelzijdig apparaat en past dus goed bij de activiteiten van Huis van Rie.”

Met dit artikel willen we dan ook alle sponsors bedanken die dit jaar hun bijdrage aan het Sinterklaasgenootschap hebben gegeven. Namens alle bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van Huis van Rie, enorm bedankt!

 

Dit vind je misschien ook leuk...