Lydia doet opnieuw mee aan hybride student-ondernemer 2017

Het lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship aan De Haagse Hogeschool organiseert op 18 mei 2017 alweer de vijfde editie van de Dag van de hybride student-ondernemer met als onderdeel de verkiezing. Lydia studeert aan de Haagse Hogeschool en twee jaar geleden heeft ze meegedaan. De sociale ondernemersprijs ging naar Huis van Rie. Dit jaar doet Lydia mee met Winkel van Rie.

Huis van Rie bestaat inmiddels twee jaar en is een sfeervol centrum voor dagbesteding in Nootdorp. De initiatiefneemster Lydia Rullens heeft samen met Michel Kokshoorn een tweede vestiging geopend, voor arbeidsmatige dagbesteding.

Vanaf vorig jaar zomer zijn mensen begonnen met werken bij Winkel van Rie. Bij de Winkel wordt er zinvol werk aangeboden voor mensen die extra begeleiding nodig hebben. Lydia en Michel vinden het belangrijk dat er een inclusieve maatschappij ontstaat, daarom staat de Winkel van Rie ook midden in het dorpshart van Nootdorp.

Naast de beoordelingen van een jury kan er ook een publieksstem worden uitgedeeld, via de stemsite van de Haagse Hogeschool. Winkel van Rie is bedrijf 16 in de lijst.

Wanneer je op ons stemt draag je bij aan een mooiere maatschappij waarbij iedereen mee kan doen op zijn eigen wijze manier.

Dit vind je misschien ook leuk...