Voorlopig gestopt: Elke zaterdagmiddag soos in Nootdorp

Een jaar lang is Huis van Rie op zaterdag tussen één en vier uur open geweest, later van twee tot vier uur. Helaas stopt de Soos per 1 mei 2018 voorlopig. Wanneer de Soos weer open gaat is nog niet bekent.

Huis van Rie biedt al bijna twee jaar een plek voor dagbesteding en een buurthuis. Het buurthuis wordt nu uitgebreid naar de zaterdagmiddag. Elke zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen welkom. De gastvrouw en de vrijwilligers ontvangen je met open armen, voor een kopje koffie en thee en vooral een boel gezelligheid.

Komt je ook langs voor een gezellig praatje met mensen uit de buurt? Spelletjes en breiwerkjes liggen klaar voor een gezellige middag.

Mantelzorgers welkom

Elke zaterdagmiddag zijn mantelzorgers ook van harte welkom. Ben je nieuwsgierig naar waar je partner, familielid of vriend de dag doorbrengt? Kom dan vooral een keer kijken en sfeerproeven!

Je bent natuurlijk ook welkom als mantelzorger als je nog nooit binnen bent geweest. Op zaterdag kun je makkelijk oriënteren voor dagbesteding van partner, familielid of vriend. Onze gastvrouw en de vrijwilligers staan klaar om je een rondleiding te geven.

Dit vind je misschien ook leuk...