Stage bij Huis van Rie

Stage lopen bij Huis van Rie Zorg in Nootdorp

Naast de vaste medewerkers en de enthousiaste vrijwilligers heeft Winkel en Huis van Rie ook regelmatig stagiairs over de vloer. Soms voor een snuffelstage, soms voor een half jaar, maar altijd met veel plezier. Beide locaties van Rie zijn Erkend leerbedrijf. 

Het certificaat is afgegeven voor de volgende MBO opleidingen persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, begeleider gehandicaptenzorg, begeleider specifieke doelgroepen en helpende Zorg en Welzijn. En VMBO leerwerktraject zorg, welzijn en sport.

Door de erkenning kunnen VMBO en MBO studenten een erkende stage lopen en veel ervaring opdoen met verschillende doelgroepen, want Huis van Rie heeft geen doelgroepenbeleid, iedereen is welkom. Mocht er geen plek zijn bij Huis van Rie, neem dan een kijkje bij Winkel van Rie, net zo gezellig!

Via www.stagemarkt.nl kunnen de opleidingen ons vinden, maar als je interesse hebt, maak een afspraak  om de sfeer te komen proeven.. Huis van Rie biedt een zorgzame en gezellige leeromgeving. Heb je interesse, bel of stuur een e-mail voor een afspraak.