Stage bij Huis van Rie

Stage lopen bij Huis van Rie Zorg in Nootdorp

Naast de vaste medewerkers en de enthousiaste vrijwilligers heeft Winkel en Huis van Rie ook regelmatig stagiairs over de vloer. Soms voor een snuffelstage, soms voor een half jaar, maar altijd met veel plezier. Sinds kort zijn beide locaties van Rie dan ook een Erkend leerbedrijf. 

Het certificaat is afgegeven voor de volgende MBO opleidingen persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, begeleider gehandicaptenzorg, begeleider specifieke doelgroepen en helpende Zorg en Welzijn. En VMBO leerwerktraject zorg, welzijn en sport.

Door de erkenning kunnen VMBO en MBO studenten een erkende stage lopen en veel ervaring opdoen met verschillende doelgroepen, want Huis van Rie heeft geen doelgroepenbeleid, iedereen is welkom. Mocht er geen plek zijn bij Huis van Rie, neem dan een kijkje bij Winkel van Rie, net zo gezellig!

Via www.stagemarkt.nl kunnen de opleidingen ons vinden, maar als je interesse hebt, kom gewoon langs en proef de sfeer. Huis van Rie biedt een zorgzame en gezellige leeromgeving. We stellen het wel op prijs dat je daarvoor een afspraak maakt, zodat we de tijd voor je hebben. Bel of stuur een e-mail. ons voor een afspraak.