Word vrijwilliger bij Huis van Rie

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en de bezoekers bij Huis van Rie een leuke dag te geven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

We hebben op alle werkdagen van de week nog enthousiaste vrijwilligers nodig bij het assisteren van de gastvrouw in de keuken en op de werkvloer. Natuurlijk is er tussendoor genoeg tijd om een spelletje, een praatje of wandeling te maken met de bezoekers van Huis van Rie.

Wanneer de temperatuur lekker is, gaan we graag wandelen met onze bezoekers. Graag zouden wij daar wat extra gezonde benen er bij hebben, voor bijvoorbeeld het duwen van een rolstoel. Ben jij die paar extra benen?

 

Samen met de medewerkers zorg je voor een fijne dag voor de bezoekers.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het is mogelijk om een dagdeel als vrijwilliger aan de slag te gaan, maar een hele dag meedraaien is natuurlijk leuker.

Je begint om half 10 en bent om 4 uur klaar. Je eet en drinkt mee met de bezoekers, net zoals de medewerkers dat doen. Heerlijk huiselijk.

Wat krijg je er voor terug?

Als vrijwilliger bij Huis van Rie word je zeer gewaardeerd voor wat je doet. Zonder vrijwilligers zijn we nergens. De warme en hartelijke sfeer maakt veel los bij bezoekers, en jouw bijdrage als vrijwilliger versterkt dat!

Je hebt contact met onze vrijwilligerscoördinator Saskia en werkt samen met andere vrijwilligers en medewerkers van die dag. Je ziet alle andere vrijwilligers tijdens de vergadering. Een aantal keer per jaar worden er thema-avonden, lezingen of leuke activiteiten georganiseerd voor de medewerkers en vrijwilligers.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Stuur dan een korte motivatie en je contactgegevens naar Saskia in een e-mail naar info@huisvanrie.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...