Huis van Rie op Facebook

Bezoek ons ook op Facebook Huis van Rie

 

Net zoals bijna iedere organisatie of bedrijf heeft ook Huis van Rie zijn eigen Facebookpagina. Facebook is een platform via internet waar je in contact kunt komen met vrienden en kunt kijken wat zij interessant vinden om te delen. De Facebookpagina van Huis van Rie heeft een aantal leuke deelacties en artikelen waar in dit artikel aandacht aan wordt gegeven. 

Deelacties

De deelacties om meer rolstoelen en meer relax stoelen te krijgen waren een groot succes. Dat is ook de kracht van Facebook. De foto met de vraag of iemand een rol/relax stoel over had, werd massaal gedeeld en op gereageerd. Met als gevolg dat er nu 4 extra rolstoelen zijn en een aantal relaxstoelen. Nu kunnen de bezoekers die moeilijk ter been zijn meedoen met de wandeling. En na de lunch kunnen nu meer mensen lekker relaxed onderuit zitten.

Leuke kiekjes

Naast deelacties waar Huis van Rie om hulp vraagt, wordt er ook regelmatig een foto geplaatst van een mooi kunstwerk gemaakt door één van de bezoekers. Of er komt een gezellige foto voorbij van een leuke activiteit en vervolgens een foto van een bezoeker met een begeleider. De foto’s en filmpjes worden geplaatst om familieleden en andere betrokkenen van bezoekers te laten zien wat er allemaal gebeurd bij Huis van Rie. Dit zullen we dan ook blijven doen in de toekomst.

Door Pjotr Bats

Dit vind je misschien ook leuk...